En vecka med oss kan innehålla allt från spännande aktiviteter och oförglömlig samvaro till skönaste avkopplingen. Ett axplock av upplevelser hittar ni här nedan. Vi har något för de flesta smaker och behov. Är det ändå något som saknas kommer vi göra vad vi kan för att tillgodose era önskemål. Hör av er till oss så skräddarsyr vi er drömsemester, tillsammans med er.

Segla

Vill du lära dig grunder i att segla? Eller du kanske varit med förr och vill återuppleva känslan? Hur det än är så är vi här för dig, för att du ska få den upplevelse du söker.

Softa

Vi glider sakta runt på upptäcktsfärd i Medelhavets vackra ö-värld. Vi kastar ankar i en stilla lagun som verkar lockande. Där kan vi sola och bada, snorkla eller paddla omkring på en SUP för de som vill vara aktiva. Någon vill ligga i skuggan och läsa en bok. Andra stannar på båten för att ladda sina batterier och låter sig stilla vaggas av rörelserna från havets vågor. Vad som helst som faller var och en i smaken.

supC

SUP

Du har förmodligen sett hur många människor står på en bräda och paddlar sig fram i vattnet. Det ser så fritt och härligt ut! Har du provat än? Om inte, då har du världens chans att ta en tur och njuta av omgivningen från en SUP (stand up paddleboard).

Utrustningen är kostnadsfri.

Snorkla

Vad döljer sig egentligen under vattenytan? Sätt på dig snorkelutrustningen och utforska naturens eget fascinerande akvarium. Upptäck exotiska fiskar och vackra koraller vid spännande rev.

Utrustningen är kostnadsfri.

Fiska

Du kanske fixar dagens mest exotiska måltid från båten! Oavsett om du är rutinerad fiskare eller nybörjare med fiskespöt i handen är det en spännande upplevelse att vänta på det där tillfället när du känner första hugget. Förväntansfullt börjar du veva in linan för att se vad som…

Utrustningen är kostnadsfri.

Stadsvandring

Hur ljuvligt är det inte att sakta flanera runt i Medelhavets pittoreska städer. Att insupa alla härliga dofter från restaurangernas kök blandat med dofterna av nybakade baguetter och exotiska blommor. Kanske vill du sätta dig vid ett mysigt café med en het espresso eller latte i handen och studera människorna och stadens puls.

Ni kommer att få tillfällen att besöka flera av dessa härliga impulsiva städer vid er resa genom delar av Medelhavet.

Marknader

Vi besöker livliga matmarknader med sprakande färgglada frukt-, ört- och grönsaksstånd. Kryddiga dofter kittlar våra smaklökar i ett oändligt utbud av lokalbefolkningens produkter. Frukter, grönsaker, lök och rotsaker så färgstarka, smakfulla och energirika, just för att de fått mogna i lugn och ro under Medelhavets varma sol. Där inhandlar vi  härligheter för kommande goda och näringsrika måltider.

Vandringar

Vi stannar till när något intressant vi skådat från havet lockar oss upp på land. Vi går på tur till utsiktsplatser med panoramavyer som gör att vi nästan tappar andan. Vi vandrar på fascinerande vandringsleder och besöker olika sevärdheter, allt enligt era önskemål.

Meditation

Hitta din inre frid och styrka med hjälp av vägledd meditation till olika scenarier, beroende på vilka behov du har. Eller hämta kraften i att bara andas till vacker rogivande musik och havets rytmiska kluckande.